8 maart 2014

8 maart 2014: 2e editie Vrouwenscala Hoogeveen een groot succes!

Sponsoren, workshopleiders, deelnemers en vrijwilligers: Bedankt!!

Dankzij jullie steun, inzet en bijdrage kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag van deze 2e editie in de Brede School Zuiderbreedte in Hoogeveen.

Ruim 100 vrouwen namen op 8 maart deel aan een fantastische middag met workshops variërend van Levenstestament tot Yoga en van Hot Solo Salsa tot Biologisch kussen maken. Deelnemers konden kiezen uit een ruim aanbod van maar liefst 13 workshops. Deze editie konden de vrouwen 2 workshops kiezen. De middag was compleet verzorgd met thee met bonbons, een high tea met zoete en hartige taarten, een verloting met prachtige prijzen en als afsluiting een borrel met heerlijke hapjes.

Al met al een zeer geslaagde middag, te meer omdat we een totale opbrengst van € 4.000,- hebben kunnen realiseren. Dit bedrag gaat naar de Voedselbank Zuidwest Drenthe en is bestemd voor vrouwen uit de regio Hoogeveen eo. De vrijwilligers van de Voedselbank helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten en zo zetten we ons samen in voor de arme gezinnen in onze directe omgeving.

Er waren ruim 35 fantastische prijzen te winnen en er waren maar liefst zes hoofdprijzen! Allen ter beschikking gesteld door onze sponsoren. Annette Timmer presenteerde de verloting en deelde de prijzen uit. De hoofdprijzen waren: een ‘hele dag een schilder aan huis’ aangeboden door de Westerbeek Interieurspecialist uit Zuidwolde, een zeer fraaie zonnebril van het merk Tussardi aangeboden door Greving&Greving Hoogeveen, een waardebon voor het uitvoeren van een taxatie door Hentenaar Makelaardij, een diner voor 2 personen bij restaurant De Groene Lantaarn, een zilveren sieraad aangeboden door Galerij Carla Snippe en het gratis laten opstellen van een Levenstestament voor 1 persoon door Stotijn&Landman notarissen uit de Wijk.

Samen hebben we dit prachtige resultaat neer kunnen zetten. Heb je het gemist? Zet dan alvast zaterdag 12 maart 2016 in je agenda!

Bedankt!

de leden van Soroptimistclub de Reestlanden