10 maart 2012

Sponsoren, workshopleiders, deelnemers en vrijwilligers:  Bedankt!!

Dankzij jullie steun, inzet en bijdrage kunnen we terugkijken op een geslaagde middag in de Brede School Zuiderbreedte in Hoogeveen.

Bijna 100 vrouwen hebben we op 10 maart een fantastische middag kunnen bezorgen met workshops variërend van schilderen als Andy Warhol tot Social Media en van Meer Energie tot Laat je buik dansen. De dag werd omlijst door dans, zang van Brigitte van Hagen, een verloting en heerlijke hapjes en drankjes.

Bovenal geslaagd omdat we een totale opbrengst van € 5.000,- hebben kunnen realiseren. Dit bedrag gaat naar Mothers for Peace en is bestemd voor het Vrouwenshuis in Istalif, Afghanistan. In dit Vrouwenhuis wordt onderwijs gegeven, medische verzorging aan moeder en kind geboden. Er is een professioneel naaiatelier gehuisvest, er worden landbouwprojecten begeleid, kleermakers worden opgeleid, etc.

Er waren zo’n 25 fantastische prijzen te winnen. Deze zijn allen ter beschikking gesteld door onze sponsoren. Annette Timmer reikte alle prijzen uit. De drie hoofdprijzen gingen naar: mevrouw Vonk,  zij won een relaxarrangement voor twee personen bij Beauty Center De Terp. Mevrouw Van Gulik won een 4-gangendiner voor twee personen van Restaurant De Groene Lantaarn. En een derde blije winnares krijgt een ‘hele dag een schilder aan huis’ van de fa. Westerbeek uit Zuidwolde!

Alle deelnemende vrouwen ontvingen na afloop een Goodiebag met diverse geschenken die beschikbaar zijn gesteld door de plaatselijke middenstand en bedrijven uit Hoogeveen, Zuidwolde en omgeving

Samen met jullie hebben we dit prachtige resultaat neer kunnen zetten.

Dank daarvoor,
de leden van Soroptimistclub De Reestlanden.